"У процесі боротьби з прокремлівською ОПЗЖ політики стають ще більшими ватниками, ніж ті", - політтехнолог Голобуцький

Ймовірні суди, реакція центральної влади – це все довга історія, а вибори вже майже за тиждень.

"Вчора в Одесі в рамках передвиборчої кампанії вулицю Небесної Сотні знов перейменовано на вулицю Жукова з ініціативи мера і кандидата в мери Г.Труханова: "Продовжуємо процедуру повернення одеським вулицям попередніх назв. ...Сьогодні у нас чергова перемога в цьому питанні: міська історико-топонімічна комісія підтримала моє звернення і прийняла рішення про повернення попередніх назв проспекту Маршала Жукова і вулиці 25-ї Чапаєвської дивізії", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Абсолютно очевидна передвиборча піар-технологія «перевербовки» проросійського електорату від ОПЗЖ. От тільки в процесі боротьби з прокремлівською ОПЗЖ політики стають ще більшими ватниками, ніж ті.
Ймовірні суди, реакція центральної влади – це все довга історія, а вибори вже майже за тиждень. Тим більше, далеко не факт, що офіційний Київ втрутиться. Ну і перейменовувати вулиці та переставляти пам’ятники – значно простіше, ніж оновлювати каналізацію, скажімо – чим, якщо чесно, і має передусім займатись місцева влада.
Тобто, пріоритет для мера (і кандидата в мери) за нормальної системи: каналізація, асфальт, вартість тепла і води, кількість садочків, міський транспорт, вивезення сміття... Речі геть приземлені і слабко пристосовані для яскравих бордів і емоційних гасел. «Слава великому маршалу!», звісно, звучить пафосніше, ніж «Ходіть в туалет спокійно – каналізацію відремонтовано!». Хоча екскременти, звісно, смердять менше від того «маршала».
Ми так і не розірвали це порочне коло: проросійська агітація одних – і ще більш проросійська агітація інших, їхніх суперників. Так ми знов повернемось до актуалізації «параду регіонального сепаратизму».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...