"В процесі підготовки до пуску ціль було змінено?": На відео з разючими розмірами "шахеда" помітили цікавий нюанс

На одному з ударних безпілотників, якими Росія вчергове атакувала Україну в ніч на 19 жовтня, помітили написи, що можуть вказувати на те, що росіяни не могли визначити, який тип бойової частини поставити. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Полковник ГШ", передають Патріоти України.

Відео з розмірами ударного безпілотника почали ширити в суботу, 19 жовтня.

В повідомленні вказують, що на основі самого ударного безпілотника помітили написи, що можуть свідчити про зміни, які росіяни здійснювали в процесі підготовки до пуску. "Shahed-136 серія КБ. Не могли визначитися яку БЧ (бойову частину - ред.) поставити? ТБ - термобарична. ОФЗ - осколково-фугасна запальна".

Згідно з повідомленням, тип бойової частини залежить від характеру цілі. В контексті цього припускають: "... ймовірно, в процесі підготовки до пуску ціль було змінено".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Може чи не може Україна відновити ядерну зброю? Це знає 20–30 людей – більшість із них мовчить і мовчатиме, - політолог

субота, 19 жовтень 2024, 22:02

"Сотні розумних людей, які розуміються в ядерній фізиці, як я у квантовій механіці, на повному серйозі обговорюють питання, може чи не може Україна відновити ядерну зброю. Правильна відповідь: це знає буквально 20–30 людей, більшість із яких мовчить і ...

Хлопець явно не бідував: Україна віддала РФ кадирівця, який потрапив у полон у худі вартістю $2 тис. (фото)

субота, 19 жовтень 2024, 21:28

Під час обміну полоненими, який відбувся 18 жовтня, до Росії повернувся боєць спецпідрозділу «Ахмат» Акраман Масхабов. Про це повідомляє Agents.media, передають Патріоти України. Зазначається, що після потрапляння в полон кадирівець став відомим у соцм...