У рашистській спільноті вереск через "підбитий під Вугледаром" Leopard 2. Що насправді сталося

Герой-окупант начебто знищив один з кращих у світі важких танків, що за бронею значно перевершує російські найсучасніши аналоги, з "нєімєющєго аналогові в мірє" РПГ-7, ще радянської 60+ років розробки

Рашистські пабліки радіють, публікуючи фото нібито російського окупанта, який цілиться в танк Leopard 2. Однак все це виявилося лише фотошопом.

Окупанти стверджують, що їхній солдат з позивним "Шустрий" з РПГ-7 цілиться в танк Leopard 2 під Вугледаром Донецької області. Але є кілька суттєвих нюансів.

По-перше, погода на Донбасі зовсім не відповідає показаній на фотографії, на останній вже видно зелене листя. А якщо пробити фото в гуглі, взагалі виявиться, що шеврон ліванського військового замінили у фотошопі на прапор РФ. Та й цілиться солдат не в Leopard 2, а, найімовірніше, в ізраїльський танк Merkavа.

Ну і ще такі дрібнички. Основний танк Бундесверу перед усім через потужну броню в півтора рази важчий за найбільші російські танки. І ювелірно працюють по ворожим цілям з відстані у кілька кілометрів, і за концепцією НАТО до окопів переповнений нерозтрощеною піхотою не наближається. Максимальна ж убійна сила РПГ-7 визначена у 700 метрів, та і влучити в нечисельні "ахілесові п'яти" Leopard 2 з такої зброї можна хіба що в упор.

Фейк росіян про підбитий танк Leopard у Бахмуті

Раніше росіяни гучно заявили, що захопили танк Leopard разом з "польськими найманцями". Але в цій історії є нюанс. Фото нібито підбитого танка 1 березня в Бахмуті Донецької області - ніщо інше, як звичайний фотошоп. Реальний знімок цього танка в мережі "сплив" ще у далекому 2006 році.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...