У РФ набирає обертів партизанський рух: Дії невідомих "месників" не схожі на роботу українських спецслужб

"В Росії набирає обертів антивоєнний партизанський рух. Трішки бавовни в тилу ворога. На залізничній ділянці в районі підмосковного Домодєдово виведено з ладу два пристрої сигналізації, централізації та блокування. Інформація про це спочатку з’явилась, а потім зникла з проросійських груп у соцмережах. Схоже, що це був не вибух і не злам", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Обладнання, скоріше за все, спалено запальною сумішшю - правильно приготованою та грамотно застосованою. В результаті ділянка залізниці на якийсь час виведена з ладу.

Це чергова диверсія у низці подібних, які відбуваються по всій території Росії. Більшість із них так чи інакше спрямовані на комунікації, якими поставляється озброєння на війну з Україною.
Дії невідомих «месників» не схожі на роботу українських спецслужб. Занадто далеко це від зони бойових дій і надто близько до Москви. Найімовірніший варіант – дії місцевих «партизан». Метою яких, ймовірно, є знищення ланцюгів постачання нової зброї та людей на лінію фронту.
Схоже, комусь серйозно набридла ця війна. Занадто багато втрат. Занадто багато нових могил. При цьому по всій РФ набирає чинності антивоєнний рух. Поки що не надто централізований, але це справа часу".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...