В Росії літак ледве не зніс автомобільний міст (фото)

У Ставропольському краї РФ літак АН-2 ледь не зніс автомобільний міст зі жвавим рухом транспорту, здійснивши жорстку посадку. Відповідні кадри поширюють російські пабліки, передають Патріоти України.

Зазначається, що перед посадкою літак пролетів буквально за кілька метрів над мостом, ледь не зачепивши його. Днями повідомлялося про аварійне приземлення літака АН-2, у результаті чого дістали травм четверо людей, а на борту перебували дев'ять осіб. У літака було частково зруйновано фюзеляж.

Варто зауважити, що в РФ почастішали випадки авіакатастроф: падає як цивільна авіація, так і військова. Зокрема, у Кіровській області Росії 26 жовтня зазнав катастрофи вертоліт Мі-2 з медиками на борту. Він був в експлуатації майже 38 років, свідчать дані з реєстру цивільних повітряних суден РФ. Також повідомлялося, що 26 жовтня російський бойовий гелікоптер упав у Керченську протоку.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путіну вдалось показати світу, що Росія не в ізоляції попри всі її злочини, - Голобуцький

понеділок, 28 жовтень 2024, 23:08

"XVI Саміт БРІКС в Казані (найбільший міжнародний захід в Росії від початку "СВО"), головної мети досягнуто: Путіну вдалось показати світу, що Росія не в ізоляції попри всі її злочини і попри весь санкційний тиск НАТО і ЄС", - пише політтехнолог Олексі...

"Можливе повторення сценарію з Курщиною": Військовий експерт звернув увагу на ситуацію навколо Брянської області

понеділок, 28 жовтень 2024, 22:42

У Брянській області Російської Федерації цілком можливе повторення сценарію з Курщиною. Про це сказав військовий експерт, льотчик-інструктор, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан, передають Патріоти України. Він нагадав заяви місцевої влади про захід Си...