У Росії радіють: Знов продається дрезденський ресторанчик "Am Thor"/ "Біля мосту", який так подобався Путіну (фото)

"В Росії радіють: знов продається дрезденський ресторанчик "Am Thor"/ "Біля мосту". Ажіотаж спричинений специфікою ресторанчику: це тут миршавий кагебіст Путін наприкінці 1980-х любив за столиком ліворуч від входу під вікном пити пиво Radeberger. За попереднього власника цей столик завжди був вільний "для Путіна", а за стійкою був "фанатський куточок" з путінською сувеніркою на продаж. Пишуть, це робило ресторанчик популярним і забезпечувало чималий зиск", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Власник, котрий купив ресторанчик 2018-го, негайно ліквідував "путінський куточок", а з початком війни навіть "назавжди заборонив Путіну заходити і пити пиво". Росіяни пишуть, що це негайно зменшило доходи і саме тому "Am Thor" знов продається.
Ну, якщо це так, то маркетингове рішення справді було невдалим. Куточок однозначно тер було лишати. І портрет поставити більший. Навіть опудало. І продавати можливість плюнути в писок Путіну. Мішень дартсу повісити з ним же. Посуд з портретом спеціально для биття об стіну. Зробити такий собі антистрес. Конкурси, хто більш художньо обматюкає Путіна: переможцям пиво і розміщення шедевру словесності на стіні і на сайті пабу. В туалеті пісуари відповідно оформити. Закуски забрендувати: "В'ялене вухо Путіна №4", перепічка "Спалені надії Путіна", міні-сосиски "Горе Кабаєвої", мікс солоних горішків "Щастя Шойґу", величезні смажені ковбаски в капусті "Останній притулок "Сармата"...))
Тобто, той самий атракціон і використання бренду "Путін", тільки в іншому ключі. Як мінімум, доходи вдалося б зберегти".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...