"У російських пабліках знов помітили, що 22 червня Путін був одночасно в двох місцях", - Голобуцький

"Цікаво: в російських пабліках знов помітили, що 22 червня Путін був одночасно в двох місцях, і це зафіксовано офіційними повідомленнями і російськими ЗМІ", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Я вже років 10 пишу про двійників. Хтось приймає як жарти (часто і я сам), хтось спокійно констатує "стандартні безпекові потреби", хтось плюється "дурня!", а росіяни практично завжди заперечують (і внесли мене в кремлівський санкційний список 2018-го). А тут самі створили і самі ж зафіксували документально отаку нестиковку.

Офіційний сайт президента РФ зафіксував, що засідання Радбезу за участю Путіна почалось об 11:55, о 12:03 "РИА Новости" почало пряму трансляцію звідтам - але показало тільки 15 хвилин.
Але о 12:15 Путін (поки ще тривала трансляція з ним же з наради Радбезу) вже покладав квіти до "Неизвестного солдата" в Алєксандровском саду. За 12 хвилин неможливо навіть просто доїхати від резиденції в Кремлі до Алєксандровского саду.
О 13:05 Путін відвідав "Музей Победы".
О 14:50 зустрівся з прем'єром Катару Аль Тані.
Скільки тривав Радбез - невідомо. Як невідомо і те, який саме Путін де був.
Той, що був на Радбезі, потім пішов на зустріч до Аль Тані? А той, що був з квітами в саду, поїхав до музею і на цьому завершив робочу вахту? Чи це він же і до катарця вийшов? Чи справжній тільки з Аль Тані і говорив - а в усіх інших місцях світились на камери двійники?
Росіян, що помітили таку нестиковку таймінгу подій, бентежить в основному питання "А хто ж приймав на Радбезі рішення щодо війни? Хто керує армією і розпоряджається ракетами і червоною кнопкою?".
Хоча, звісно, є варіант, що засідання Радбезу провели раніше на кілька годин чи днів, тоді з усією рештою можна було встигнути. Але для чого так шифруватись? І для чого тоді влаштовувати фарс з "прямою трансляцією", якщо це був запис, "консерва"? Заплутана історія...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...