"В России правит два Путина", - соціолог Ейдман

Це шизофренічне роздвоєння особистості і злодійський прийом одночасно.

"В России правит два Путина. Один из них "Цап Царапыч" – хитрый вороватый дедок, всегда готовый прибрать к рукам то, что плохо лежит: нефть, газ, бюджетные средства, Крым. Это он недавно заявил: "Мы подождем, пока американцы истратят деньги на технологии, а потом – цап-царап", - пише Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Путин номер два – совсем другой. Ему земные блага не нужны, он на тот свет якобы собрался: "Мы как мученики попадем в рай, а они просто сдохнут". Этот Путин как одержимый маньяк бредит ракетно-ядерным сверхоружием, возрождением империи, покорением Африки, глобальной войной.

Какой Путин – настоящий? Думаю – оба в одной голове. Это шизофреническое раздвоение личности и воровской прием одновременно. У "Путиных" разделение труда. "Маньяк" пугает концом света, а "Старик Царапыч" в это время по карманам у ошарашенной публики шарит".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...