"У ситуації кризи саме отакі специфічні "пасіонарії" можуть перемогти в Росії. На їхньому тлі Путін буде здаватись "нормальним", - Голобуцький

"Тиждень змушував себе дивитись малими порціями інтерв’ю Вікі Циґановой з чоловіком Дудю. Дотиснув врешті ті понад три години. Ну що: це портрет справжніх «русскіх» - симбіоз несполучуваного, абсурдний набір ідей, що виключають одна одну", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Головна ідея (котрій вже пара порядно десятиліть): на території Росії і України діють певні злобні сили, які «спеціально стравлюють «слов’янські» народи, щоб на їхніх знелюднених землях утворити Новий Ізраїль».

Путін і вся його кліка пропагандистів – циніки і не вірять ні у що. В Путіна взагалі єдиний інтерес: втриматись у владі. І для цього він використовує все – включно з деякими відверто маргінальними ідеями. Але причина все ж суто прагматична.
А от такі як Циґанова і її чоловік, всілякі Стрєлкови – це дуже небезпечна частина російського народу. І якщо Росію не буде фрагментовано та вона через певний час знов в єдиному загальнонародному пориві приведе до влади чергового «царя» - це вже буде не умовний Путін, жадібний прагматик. Це будуть отакі хворі на параною і месіанство екзальтовані неадеквати.
Нехай таких там небагато, але відповідний досвід в росіян є: в них вже приходили до влади на довгих 73 роки маргінальні малочисельні структури. Я про тих більшовиків у 1917-му.
Тому не варто хихотіти з якихось недолугих ідей Путіна – по факту це дійсно спроба намацати якийсь придатний конструктив для теперішніх часів. Натомість не випускайте з уваги отаке відверте мракобісся. Зараз вони виглядають просто як маргінали несповна розуму. Але в ситуації кризи, коли все розвалюватиметься і буде панічний пошук варіантів, саме отакі специфічні «пасіонарії» можуть перемогти в Росії".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...