"У те, що триндить Зеленський "як у нас все чудово", повірить хіба трирічка? Гостро. Сміливо. Самокритично", - політтехнолог Голобуцький

"Всіх з Новим Роком і з другим новорічним привітанням шостого президента. Подивився. Ну що: хід з дітьми симпатичний, але неоднозначний. Це що, сценаристи "95 кварталу" так стібуться з виборців: мовляв, в те, що триндить Зеленський "як в нас все чудово", повірить хіба трирічка? Гостро. Сміливо. Самокритично. Молодці", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А з точки зору політтехнологій привітання яскраво позначило, на яких темах будуватиметься подальша виборча кампанія Зеленського (бо вона в нього перманентна і ще ні разу не припинялась з 2019-го, якщо судити з риторики). Це "4000 км доріг" (не дуже правда, не дуже якісних, але для піару це незначущі деталі). Ну і загалом всі матеріальні результати роботи 2016-2019 років. Концепція з присвоєнням, звісно, суперечлива - але рішення вже прийнято.
Окрема тема - це, звісно, підступні і безсоромні "попередники", котрі тепер винні ще й спробах розсварити Україну зі світовими лідерами. Якщо вже без них не обійшлось навіть в святковому привітанні. Ну і "мир".
Заклик "вимкнути свій дорослий прагматизм" натякає на формат виборчої кампанії: емоційний, суто на ірраціональних реакціях виборців. Ніякого "прагматизму" і об'єктивних вимог. Тим більше - звітування.
Російська мова і дивний пасаж до колаборантів з "ЛДНР" щодо того, "хто ставиться до них як до людей, а хто - як до "заручників" (лапки довкола "заручників" - авторства сценаристів) натякають на сумнівні перспективи в протистоянні агресії. Звернення до "таких же громадян України" не державною мовою, крім підкреслення ментальної неспроможності тих "тежгромадян", наводить на думки про перспективи перегляду мовного законодавства на користь російської.
А пасаж щодо "заручників " і лапки буквально означають, що Зеленський не вважає мешканців окупованих територій заручниками окупантів, а території, відповідно, не вважає окупованими. Тобто, на нас все ж чекають прямі переговори з терористами з "ЛДНР", виправдання Росії як агресора і переведення конфлікту у формат "громадянського" з "такими самими українцями"?
Загалом, змістовне вийшло привітання. Змушує замислитись і одразу відчути, що 2021-й простим роком не буде. Не дарма він календарно дублює 1937-й. Зеленський чесно зробив все, щоб підготувати нас морально до всіх випробувань наступного року. Хоча, мабуть, планував трошки інше.
--
Окрема подяка Зеленському і сценаристам за те, що в привітанні згадано також і таких як я (щоправда, без імен: "від когось залишаться пости, а від когось мости").))".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...