У тому числі російська журналістка: У Ташкенті через отруєння невідомою речовиною загинуло троє людей

У Ташкенті в ніч на 20 жовтня в готелі Karaman Palace через отруєння невідомою речовиною загинуло троє людей. Про подію повідомив Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

Канал написав, що загинула російська журналістка Інеса Паперна, яка працювала у виданні "Лента" й журналі "Профиль". Вона приїхала до Узбекистану у відпустку й зупинилася в готелі зі своїм супутником. Увечері 20 жовтня їй надійшла посилка. Співробітники готелю не змогли додзвонитися до постоялиці, на стукіт у двері теж ніхто не відповідав. Тоді вони вирішили відкрити номер і виявили всередині тіла Паперної та її супутника.

За попередньою версією, яку Baza озвучила без посилання на джерело, загиблі отруїлися газом, що потрапив у вентиляційну систему. Канал пише, що в ніч із 19-го на 20 жовтня в готелі чистили басейн і, ймовірно, газ піднявся стояком і проник у номер Паперної. Після інциденту готель опечатали, триває розслідування.

Після виявлення тіл Паперної та її супутника поверхом нижче знайшли тіло ще одного постояльця – громадянина Узбекистану 1976 року народження, пише видання "Подъем".

Видання Business FM вивчило офіційний сайт мініготелю й сервіси бронювання і з'ясувало, що в Karaman Palace немає басейну. За даними Генпрокуратури Узбекистану, троє людей померли через отруєння речовиною невідомого походження, зараз проводять розслідування, пише видання. Порушено кримінальну справу за статтею "виконання робіт або надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...