"У цій сфері вона "богиня": Нардепка Безугла спробувала знайти підробітку, але щось пішло не так

Одіозна нардепка Марʼяна Безугла знову опинилася в центрі уваги. Так, вона відгукнулася на вакансію, яку розмістила віцеспікерка ВРУ Олена Кондратюк, але та від неї відхрестилася в прямому сенсі. Відповідний допис та коментарі до нього розміщені на сторінці Кондратюк у Facebook, передають Патріоти України.

Вона написала, що шукає до себе в команду SMM-фахівців. Вони мають бути амбітними і допитливими. Віцеспікерка закликала зголошуватись на вакансію. Однією з перших свою кандидатуру запропонувала Марʼяна Безугла, але її одразу ж відхилили. “Свят, свят, свят”, — написала Кондратюк.

Скриншот допису Олени Кондратюк / ©
На питання Безуглої “що ж так?” віцеспікерка відповіла, що у нардепки багато роботи. Інші користувачі теж не забарилися з реакціями на цю коротку розмову. Так, нардеп від партії “Голос” Ярослав Железняк пожартував, що з приходом Мар’яни Безуглої “контент був би вірусним”. Вона в свою чергу зазначила, що Железняк “шарить”.

Адвокат і за сумісництвом офіцер ЗСУ Олексій Шевчук на питання про те, яку мету переслідує Мар’яна Безугла, пожартував, що “у самурая немає мети, у самурая лише шлях”. Нардеп від “Слуги народу” Андрій Богданець написав: “Беріть Марʼяну Безуглу.. Вона в цій сфері просто Богіня”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...