"У цьому винен сам Путін": Арестович натякнув на утворення нового "котла" для окупантів

За звільненим Лиманом може утворитися новий котел. В районі Заріччя російські окупанти утримували коридор для виходу Лиманського угруповання, але тепер і самі можуть опинитися в пастці. Про це радник офісу президента Олексій Арестович заявив на каналі Фейгін LIVE, передають Патріоти України.

"Там, якщо наші доріжуть Зарічне, буде ще один міні-котельчик. Зарічне і Торське. Там ще є окремі частини, які намагаються утримувати "горловину" котла. Це був єдиний адекватний напрямок виходу на Кремінну ", - зазначив він.

Арестович додав, що для цього Росія підтягла туди певну кількість резервів. "Трагедія Лиманського угруповання для російської сторони - це повністю і цілком у владі Путіна. Це він наполіг, щоб вони залишилися на місці, хоча з військової точки зору не було жодного розумного сенсу", - наголосив він.

За словами радника глави ОП, у напрямку до Сватового для росіян також склалася погана ситуація, і темпи просування ЗСУ шокують окупантів - оборони просто немає. "Їх смикнули під Лиманом. Одна помилка тягне за собою іншу. Воронка катастроф так і працює", - пояснив Арестович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...