В Україні смертельно поранили ще одного наближеного сатрапа Кадирова, - ЗМІ

В Україні від смертельного поранення помер екс-представник Кадирова у Північно-Західному федеральному окрузы РФ Іслам Хизрієв, пише видання "Кавказ.Реалии" і підтверджує Telegram-канал ВЧК-ОГПУ".

Повідомляється, що Хизрієв помер 3 липня у військово-медичній академії в Санкт-Петербурзі.

Ще 13 червня його затримали на окупованій Росією частині Луганської області за перегін чужої техніки. На відео Хизрієв називає свою посаду, підтверджуючи безпосередню участь у війні проти України, - командир взводу охорони в чеченському підрозділі "Ахмат", яким командує колишній заступник міністра внутрішніх справ в Чечні Апті Алаудінов.

Як пишуть росЗМІ, на війну проти України Хизрієв потрапив з колонії у складі ПВК "Вагнер" - у жовтні 2021 року його затримали в Петербурзі з трьома грамами наркотиків.

"ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерело стверджує, що Хизрієв потрапив в Україну під обстріл, тоді важкі поранення отримала група "кадировців".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...