В Україні все ще присутні нелегальні букмекери. В UA1 пояснили, як вибрати надійну букмекерську контору

Вибір надійного букмекера безумовно має вирішальне значення для тих, хто цікавиться ставками на спорт та любить азарт. Після легалізації грального бізнесу в Україні обрати БК стало значно простіше, але навіть попри це в країні залишається доволі багато «нелегалів».

Нещодавно представники сайту про азартні ігри і БК ua1.com.ua поділилися деякими порадами щодо того, як обрати безпечну та легальну букмекерську контору, щоб зайвий раз не ризикувати власними грошима:

  • Перевіряйте ліцензію БК на сайті, а також на офіційному веб-порталі КРАІЛ.
  • Ознайомтесь, які є легальні букмекери від UA1 у переліку на платформі.
  • Оцініть репутацію букмекера та почитайте відгуки інших бетторів.
  • Знайдіть інформацію про коефіцієнти та маржу.
  • Переконайтеся у якості підтримки клієнтів.

Також обов’язково варто перевіряти доступність цікавих вам спортивних подій, адже БК може повністю відповідати вашим вимогам, але ви при цьому не зможете робити ставки на ті події, які вас цікавлять.

Але чому в Україні все ще залишається доволі велика кількість нелегальних букмекерів попри те, що гральний бізнес легалізовано?

На це питання відповів представник сайту UA1:

«Річ у тім, що легалізація на рівні держави ще не означає можливість легально працювати для всіх без виключення. Є БК, які так чи інакше порушують закон і не можуть отримати українську ліцензію. Ви, мабуть, пам’ятаєте, як відносно нещодавно українську ліцензію намагався отримати російський букмекер 1xBet. З очевидних причин він її не отримав, але все ж продовжує працювати нелегально й навіть рекламуватися на деяких українських сайтах. І це питання потрібно вирішувати.

Є й інша категорія букмекерів — ті, що повністю відповідають критеріям для отримання ліцензії, але самі не бажають її отримувати, щоб не сплачувати ліцензійні збори та податки. Їм вигідніше працювати в тіні. Держава бореться з такими компаніями, але певна їх кількість все ще працює. Викорінити їх повністю навряд чи вдасться».

Бетторам же в UA1 наполегливо рекомендують вибирати для ставок на спортивні чи інші події виключно легальні та ліцензовані букмекерські контори. Адже лише в такому випадку можна бути впевненими, що компанія працює за законом, а самі беттори захищені українським законодавством. Інакше, якщо у БК немає української ліцензії, відстояти власні права у разі суперечливої ситуації в законному порядку буде практично неможливо. Тому ставтеся до вибору букмекера відповідально.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...