В Україні з'явився "виборчий штаб Путіна", - Центр національного спротиву

На лівому березі Херсонщини відкрили "виборчий штаб Путіна", стверджує ЦНС / скріншот з відеоНа тимчасово окупованій території Херсонщини відкрили "виборчий штаб Володимира Путіна". Про це повідомив Центр національного спротиву, передають Патріоти України.

Зазначається, що в Кремлі продовжують гратись у шоу під назвою "вибори", яке має на меті пропагандистську ціль - продемонструвати підтримку путінського нацизму з боку пересічного росіянина.

Водночас, як наголосили в ЦНС, на тимчасово окупованих територіях цей фарс має на меті продемонструвати "легальність" окупації, завдяки явці місцевих мешканців. Проте цієї явки не має, тому росіяни вчергове розтягнули "вибори" на три дні й дозволили голосувати за "місцем проживання".

"В межах підготовки до імітації волевиявлення на лівому берегу Херсонщини ворог створив "виборчий штаб Владіміра Путіна", який має керувати діями "волонтерів" з РФ. Останніх звозять в регіон для фальсифікацій та масовки. Наразі "волонтери" збирають підписи за висування міжнародного злочинця у президенти. Підписи збирають в оточенні озброєних окупантів, в тому числі й серед військовослужбовців ЗС РФ", - заявили в Центрі нацспротиву.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...