В України є засоби, щоб атакувати ворога будь-де у Чорному морі, зони комфорту в них більше немає, - військовий експерт

Володимир Заблоцький, військово-морський експерт Defense Express, капітан першого рангу у відставці, заявив, що в української армії є засоби, щоб атакувати ворога будь-де у Чорному морі, зони комфорту в них більше немає, передають Патріоти України.

"На бойовому чергуванні немає фрегата "Адмірал Макаров", немає носіїв, але це не значить, що вони відсутні в бойовому складі та не можуть вийти на чергування найближчим часом. На жаль, це не так, на жаль, вони ще зберігають певний потенціал і навіть попри знищення відоме потяга з калібрами на одній станції Криму, ці ракети ще є на озброєнні та у південній бухті підводні човни час від часу приймають їх на борт", - зазначив військово-морський експерт.

Проте, він додав, що зараз ситуація докорінно відрізняється від тієї, яка була рік тому й України має засоби та сили, щоб атакувати противника будь-де в акваторії Чорного моря, зони комфорту в російської армії більше немає.

"Хочу зазначити, що лише останніми днями, після того, як відбулася ця знаменита повітряна атака дронів і крилатих ракет на Севастополь, після цього майже одночасно морські безекіпажні катери атакували одразу 2 патрульні кораблі - "Василь Биков" і "Сергій Котов", і один з них напевно пошкодили, бо відео, яке було оприлюднено вчора Міноборони показує, що катер-камікадзе наблизився майже впритул, а потім зображення зникає, а так буває, коли відбувається підрив боєголовки катера", - наголосив Заблоцький.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...