"В Украине сейчас лучше, чем у нас", - російський соціолог

Рівень оптимізму в Україні на порядок вище, ніж в Росії. І тому є серйозна причина.

"Несмотря на то, что уровень жизни в России все еще выше, чем в Украине, украинцы оптимистичнее россиян. Причем в их стране последнее время уровень оптимизма растет, а в России падает. Дело, видимо, вот в чем", - пише російський соціолог Ігор Ейдман на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Украинцы понимают, что страна, несмотря на все проблемы, на правильном пути, у нее есть перспектива, она в динамике, в развитии. Трудности переходного периода со временем закончатся и курс революции достоинства на построение европейского демократического государства себя оправдает.

А Россия все глубже погружается в тухлый застой, путинский неофеодализм. У нее украли будущее. Правящая верхушка постепенно передает господствующие позиции своим отпрыскам, лишая не только нынешнее, но и последующие поколения непривилегированного большинства россиян жизненных шансов. В такой ситуации трудно найти повод для оптимизма".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...