В усіх регіонах України керівники МСЕК мають десятки квартир і земельних ділянок, люксові авто за копійки і серйозні бізнес-активи, - Борислав Береза

"Не Хмельниччиною єдиною. Схоже, в усіх регіонах України, в який не ткни пальцем - керівники МСЕК мають десятки квартир і земельних ділянок, люксові авто за копійки і серйозні бізнес-активи. Хотілося б запитати у автора гасла "Кінець епохи бідності": чому так вибірково?" - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"З'ясувалося, що работа у МСЕК за часів правління Зеленського допомагає стати дуже заможним та отримати у власність велику кількість активів - від елітних квартир та машин до енергетичного бізнесу. І це при невеликій зарплатні. Ну, що можна сказати? Є ті, до кого прийшов кінець епохи бідності. І схоже, що вони щиро вдячні Зеленському за все, що відбувається в Україні.

Наприклад, ексглава Вінницької МСЕК Віктор Власюк, який зараз працює терапевтом у Комісії, так напрацював на державу, що має у власності дві машини Tesla Model S, одну Tesla Model Y та 13 квартир, найдорожчу з яких, 6-кімнатну у центрі Києва, оформлено на його дружину-пенсіонерку. НаМСЕКав, схоже. Сім'я, крім офіційної зарплати Власюка, має дохід від енергетичного бізнесу, спільного із нинішнім головою МСЕК Вінниці Юлією Даниленко, яка у 2023 році задекларувала двоповерховий будинок площею 196,7 кв. м, квартиру у Вінниці площею 49 квадратів та комерційну нерухомість площею 104 кв.м. Також вони з чоловіком мають 25 земельних ділянок та автопарк, до якого входять Tesla Model 3 та два Mitsubishi. Цікаво, що за декларацією, покупка Tesla коштувала жінці 58,4 тис. грн. Реальна ж вартість автомобіля - від 800 тис. грн. Ой, як неочікувано. І на енергобізнес, схоже, вона успішно наМСЕКала. Ні, не Хмельниччиною єдиною тепер славна українська МСЕК.

І на Волині також все гаразд у керівництва МСЕК. Так, у декларації голови Волинської МСЕК Василя Тимощука вказані... 50 об'єктів нерухомості. Він, схоже, найбільший власник землі та житла серед усіх своїх колег. Навіть під час повномасштабної війни він продовжує скуповувати землю. Звідки грошенята? Теж наМСЕКав, схоже.

Тож є ті, хто добре живе при Зеленському. І це не лише керівництво МСЕК, прокурори, заступники голови ДБР та Генпрокурора, очільники департаментів СБУ, депутати "Слуги народу", прислуга з ОП та друзі, знайомі, колеги та сусіди Володимира Олександровича. Ну, хоч комусь добре і він може скуповувати активи під час війни. Але маю великий сумнів, що це добре для України".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...

"Це точно в межах вже цієї Курської операції": Дикий прокоментував взяття Журавлівки на Бєлгородщині (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:06

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий прокоментував взяття Журавлівки у Бєлгородській області Росії та заявив про необхідність розширювати Курську операцію Зброних сил України, передають Патріоти України. «Журавлівка. Я не можу сказати, чи це...