"В Вильнюсе есть бар, в котором висит портрет Путина в виде яркой фотомозаики. Всем нравится", - Борислав Береза (фото 16+)

"В Вильнюсе есть бар, в котором висит портрет Путина в виде яркой фотомозаики. И никто не протестует против этого портрета. Наоборот, он всем нравится. Просто он состоит из... фотографий мужских членов. Кто-то скажет, что это х@евый портрет и будет прав. Но ведь это суть того, кто изображён на портрете. Так что все гармонично))", - написав політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився фото:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Україні затримали вугільного бізнесмена з Донеччини

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:53

У п’ятницю, 17 травня, в Україні затримали бізнесмена Віталія Кропачова. Про це повідомили NV у ДБР, передають Патріоти України. У відомстві зазначили, що тривають активні оперативні дії. Причину затримання бізнесмена не повідомили. Віталій Кропачов — ...

Талановитих "винахідників" досі шукають: Пам’ятник Кобзону "продавав" наркотики у центрі Москви (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:45

У Москві пам’ятник російському співаку Йосипу Кобзону, який став одним із символів військової агресії РФ проти України, виявився причетним до торгівлі наркотиками. Про це розповіли у місцевих Telegram-каналах, передають Патріоти України. Як повідомляєт...