"В Иране просто жесть. Полицейские и КСИР начали стрелять по безоружным демонстрантам", - Іван Яковина

"В Иране просто жесть. Полицейские и КСИР начали стрелять по безоружным демонстрантам, выступающим против властей. Важно, как ответят демонстранты", - повідомив журналіст Іван Яковина на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"В 1979 году история похоже начиналась: власти расстреливали демонстрантов, на следующий день на похороны выходили десятки тысяч. Власти расстреливали похоронную процессию, на следующий день на похороны убитых днем ранее выходили сотни тысяч, потом - миллионы, а потом власть пала, шах бежал", - додав Яковина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...