У задачі російського балета ніколи не входила підготовка для вторгнення в країну, де той балет гастролює, - журналіст

"Мене дивує, як люди репостять красиві фрази, навіть не задумуючись – а чи відповідають вони дійсності? Може, я знаю якісь контрприклади? «Спочатку заходить російський балет, потім російські танки». Дуже красива фраза, аж шкода, що повна чухня", - пише журналіст та громадський діяч Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У випадку Росії жорстка сила майже завжди йде першою та головною. Балерини Большого театру в пачках та пуантах палац Аміна не брали, Сибір перед Єрмаком не покоряли і крізь лінію Маннергейма не проривались.

Інколи за жорсткою силою в росіян йде м'яка. Інколи не йде. Немає в Дагестані російської м'якої сили в будь-якому прояві. В Білорусі значно більше.

А конкретно у балета взагалі інша роль. Роль балета – показувати в країнах, в які російські танки йти поки що не планують, що оці ось гості зі сходу – це не насрано, а душа така широка. Висококультурна та цивілізована країна, можна навіть руку тиснути.

***

Якщо хтось не зрозумів. В задачі балета ніколи не входила підготовка для вторгення в країну, де той балет гастролює. Його задача – підтримувати у різних Францій та Німеччин враження, що Росія достатньо цивілізована, щоб з нею гендлювати, а всі розкази про її варварства значно перебільшені.

Себто, він не прокладає дорогу до вторгнень в ці країни, а прикриває злочини в інших місцях".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...