Вaby shower: Жінка заманила до себе вагітну подругу, вбила, вирізала з живота дитину і намагалася видати її за свою

Вбивця в січні цього року перенесла викидень і з тих пір була одержима прагненням вкрасти чужу дитину.

24-річну бразилійку Флавію Годінхо Мафра, яка перебувала на 32-му тижні вагітності запросила до себе стара шкільна подруга, чиє ім'я не називається. Жінка пообіцяла влаштувати для Флавії вечірку «baby shower» - відсвяткувати майбутнє народження малюка, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Однак насправді вона і не думала влаштовувати свято. За допомогою свого цивільного чоловіка вона вдарила приїхавшу до неї Флавію по голові цеглиною і ножем вирізала у неї з живота немовля - дівчинку.

Як повідомляє видання Metro, Мафра, яка працювала вчителькою, померла від отриманих травм. Її тіло було кинуто в старій гончарній майстерні, де його виявили чоловік і мати жертви.
Вбивця спробувала видати дитину за свою. Однак лікарі в лікарні штату Санта-Катаріна, куди вона звернулася, повідомили в поліцію: дівчинка отримала поранення під час вбивства її матері. Дитина, яку назвали Сесілією, знаходиться під наглядом лікарів. Життя дівчинки поза небезпекою.
Вбивця і її партнер заарештовані. Як виявилося, в січні цього року вона перенесла викидень і з тих пір була одержима прагненням вкрасти чужу дитину.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ під Авдіївкою атакували групу спецпризначенців РФ разом із снайпером (відео)

субота, 20 квітень 2024, 18:53

Сили оборони України атакували дроном групу російських спецпризначенців у районі села Бердичі Донецької області. Відповідне відео 20 квітня опублікували в Telegram Сухопутних військ ЗСУ, передають Патріоти України. Зазначають, що українські військові п...

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...