"Вагітну доньку прєдсєдатєля вбили й розрізали живіт": Пропаганда Кремля вигадала "звірства бандерівців" на Луганщині 55 років тому (відео)

Російська пропаганда поширює розповідь мешканки тимчасово окупованого міста Первомайська Луганської області на ім’я Світлана Ключковська, яка поділилася “правдивою” історією про те, як в село до її батьків, які 55 років тому приїхали відбудовувати Донбас, прийшли “бандерівці”. На новий хіт роспропаганди звернув увагу український журналіст Денис Казанський, який опублікував у своєму Telegram-каналі “спогади” не старої ще жінки про “звірства бандерівців”, передають Патріоти України.

За її словами, десь наприкінці 1960-х років чи навіть на початку 1970-х років до села приїхали люди, які сказали, що вони червоноармійці і прочісують ліси, і спитали, де тут живе “прєдсєдатєль”, у домі якого відбувалися танці і збиралася молодь. У тому “клубі”, начебто, саме перебував 16-річний брат матері оповідачки.

“Бабуся його чекала-чекала, а люди почали говорити, що прийшли бандерівці. Він отримав 16 батогів, скільки років йому було — стільки дали. В будинку вона побачила вбитого прєдсєдатєля, а його вагітну доньку вбили і розрізали живіт, підвісили ногами до стелі і кинули в живіт кота. Бабуся тоді сильно розстроїлася і тиждень не розмовляла, посивіла”, - плела нісенітниці жінка.

Денис Казанський вважає, що після історії з “розіп'ятим хлопчиком” російські пропагандисти зробили висновки і почали вигадувати дичину, яку вже не можна так просто спростувати. “Хто там доведе, що було 55 років тому. Але все одно кумедно. Адже знаходяться такі, які вірять цим байкам для розумово відсталих”, - прокоментував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...