"Вагнер" вигриз ще шмат міста-героя: Американські аналітики вичислили, скільки території Бахмута наразі контролюють росіяни

Бойовики приватної військової компанії "Вагнер" просунулися ще на 5% території Бахмута на фронті на Донеччині. Росіяни вже займають близько 65% міста, повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

"Вагнерівці", ймовірно, захопили промисловий комплекс АЗОМ на півночі Бахмута і продовжують просуватися вглиб міста", – йдеться у свіжому звіті американських аналітиків.

На думку експертів, "вагнерівці" намагаються закріпити успіхи в північній і центральній частинах Бахмута, аби просунутися до центру міста і розширити свою зону контролю на західну частину Бахмута.

"За останній тиждень російські війська просунулися ще на п'ять відсотків території Бахмута. Наразі вони займають приблизно 65 відсотків міста", – звітують у ISW.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: