Вагнерівець хотів "підняти Росію з колін", але щось пішло не так (відео)

Російські окупанти вирушають воювати проти України, щоб «підняти Росію з колін», а потім змушені повзати на них самі, оскільки РФ на своє «гарматне м’ясо» просто наплювати. Особливо, якщо йдеться про звільнених із в’язниць найманців із ПВК Вагнера. Хорошим прикладом у цьому сенсі стала історія В’ячеслава Кольосіна, зазначають Патріоти України.

Втративши на війні обидві ноги, він несподівано для себе виявив, що міста РФ абсолютно не пристосовані для людей з інвалідністю, а державі до них немає жодного діла, навіть якщо йдеться про тих, кого кремлівська пропаганда у своїх ефірах називає «героями».

Повернувшись з України до Архангельська, найманець витратив зароблені на крові гроші на купівлю квартири, однак через відсутність у країні необхідної інфраструктури змушений буквально повзати по сходах на колінах, тягаючи за собою свій візок. «Ні доріг, нічого. Як? Як мені, кажу, тут узагалі добиратися-то? Я, он, усі руки побив узагалі», — скиглить кинутий державою вагнерівець, щиро дивуючись, як так вийшло.

Мабуть, Кольосін так довго був за ґратами і так багато дивився російські федеральні канали, що щиро повірив, ніби Росія — справді «велика держава», а її армія — «друга у світі».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...