"Вагнерівці" мають суттєву перевагу: Біля Москви резервів немає, в обороні поліція і строковики, - ЗМІ

У російської влади немає оперативних резервів, якими можна було б терміново зайняти оборону на підступах до Москви. До столиці стягують крупиці спецназу і строковиків. Про це пише телеграм-канал ВЧК-ОГПУ, який пов'язують з однією з "веж Кремля", передають Патріоти України.

За даними джерел, ще вночі нечисленних бійців сил спеціальних операцій, які "перебували у відпустці в Москві і Московській області" терміново озброїли і відправили на трасу М4 зустрічати вагнерівців. Стверджується, що з техніки у них тільки кілька БТР, а боєзапасу вистачить "на кілька годин бою".

Крім "крихт ССО", росгвардійців і поліцейських обороняти Москву відправляють строковиків. У бій проти найманців вирішили зокрема кинути військовослужбовців 106-ї Гвардійської дивізії ВДВ з-під Тули. Але мова всього про 200 солдатів.

"Пригожин явно не блефує, у них мінімум 20 тисяч бійців. Багато з них з серйозним досвідом. Рішення у Вагнері приймаються не як у Міноборони через купу доповідачів нагору, а майже миттєво. Сил, кинутих на оборону Москви, не вистачить їх зупинити. До ПВК здаються частинами, просто переходять під їхній контроль", - розповіло джерело.

Також видання повідомляє, що вагнерівці вже зайшли в Липецьку область. Далі їм залишиться пройти тільки Тульську область, відразу за якою вже починається Московська область.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...