"Вагнерівці" підійшли впритул: Бій роти "Гонор" за останню дорогу в Бахмут, - Бутусов

Український воїн «Тихий» на відстані від 10 до 30 метрів знищує 6 російських найманців «Вагнера» та разом з товаришами повністю знищує російську штурмову групу! Росіяни стріляють впритул та кидають гранати, але українці їх перебили усіх.

Видатний ближній бій 1-го батальону 67-і бригади «Вовки Да Вінчі» під Бахмутом зняв на відео командир відділення «Тихий». Рота «Гонор» під командуванням Сергій Філімонов оримала наказ втримати важливу посадку, яка прикриває останню дорогу життя на Бахмут.

На позиції було 4 бійців «Гонору» з 1-го батальону, та їм придали 6 бійців 4-і танковоі бригади, які тільки прибули з військкомату, та не мали, на жаль, належної підготовки. Старшим на позиції був саме «Тихий», який вже багато років разом з Філімоновим.

Росіяни піддали посадку важкому артилерійському обстрілу, під час якого штурмова група Вагнера підійшла майже впритул до нашоі позиції. Від російських снарядів загинуло троє наших бійців, але ті, хто тримав позиції зберігли високу боєздатність та не впали духом, і діяли як справжні героі в умовах переваги ворога.

Як тільки наш безпілотник помітив росіян, «Тихий» увімкнув камеру, і ми бачимо тепер, що він діяв сміливо, рішуче та продумано. «Тихий» не сидів у окопі, і не стріляв по сомалійські кудись у напрямку, а вистрибнув наверх, і раптово вступив у ближній бій, на відео видно як буквально з кількох метрів «Тихий» знищує вагнерівців, які намагаються закидати наші траншеї гранатами.

Також під час бою «Тихий» постійно командує бійцями, контролює фланги, зосереджує увагу кількох груп бійців по різних напрямках, отримує постійно інформацію від ротного Філімонова.

Зразкові героїчні та професійні діі українського воіна, який не є кадровим військовим. Важливо відмітити грамотні діі командира роти Філімонова, який постійно передає інформацію «Тихому» з безпілотника, і наводить наші міномети та артилерію на інші атакуючі групи росіян.

В результаті бою російська група знищена повністю, бійці «Гонору» знищили - «Тихий» - 6, «Владос» - 2, «Ябчанка» -1 росіян. Решту атакуючої групи добила у траншеях, до яких вони добігли артилерія 1-го батальйону. Під час перестрілки наші втрат не мали. Видатна перемога «Вовків Да Вінчі», особлива подяка «Тихому», який у цьому бою увійшов в історію, саме його лідерство, сміливі та грамотні діі, постійні команди, створили різницю у бою, переломили ситуацію попри те, що ворог підійшов впритул, і це дозволило перебити усіх росіян та зберегти життя наших бійців. З @Дмитро Коцюбайло це на твою честь!


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...