Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва розлучаються, - росЗМІ

Російський співак Валерій Меладзе розлучається з дружиною Альбіною Джанабаєвою після 9 років офіційного шлюбу. Про це в коментарі росЗМІ сказав продюсер Леонід Дзюник, передають Патріоти України.

За його словами, артист вже давно хоче піти з сім'ї, проте Джанабаєва його не відпускає. Він каже, що екс-солістка "ВІА Гри" завжди думала про свій добробут, тому розрив цього шлюбу буде для неї болісним в матеріальному плані.

Дзюник каже, що Джанабаєва повністю залежить від Меладзе. І на відміну від Віри Брежнєвої - дружини Костянтина Меладзе, у неї немає сольної кар'єри. Тому доходу і незалежності у неї теж немає.

"У Віри були гастролі і незалежно від Меладзе. А Джанабаєва - хто вона така? У неї сольна кар'єра чи кліпи? Просто колишня солістка "ВІА Гри". І тільки за рахунок Валерія тримається в цьому житті", - додав продюсер.

Стосунки Валерія Меладзе і Альбіни Джанабаєвої

Артисти разом вже більше 20 років, проте вони не поспішали відразу розписуватися. У 2004 році у них народився син Костянтин, а через 10 років ще один - Лука. Після народження другої дитини вони офіційно одружилися.

У 2021 році у них народилася дочка Агата. Відомо, що подружжя довго планували третю дитину. Зараз же ходять чутки про їхнє розлучення. Однак самі вони ніяк їх не коментують.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бійці 92-ї ОШБр під Куп'янськом знищили 40 ворожих бронемашин, що атакували українські позиції (відео)

субота, 28 вересень 2024, 23:25

Бійці підрозділу "Ахілес" із 92-ї ОШБр імені кошового отамана Івана Сірка відбили механізовану навалу окупантів на куп'янському напрямку та знищили чи вивели із ладу 40 ворожих бронемашин із 50. Відеозапис із фрагментами бойової роботи українських воїн...

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...