"Вам це може не сподобатись...": Чоловік блогерки Пренткович, після скандалу з Мальдівами, натякнув на переїзд за кордон

Чоловік блогерки-мільйонниці Тані Пренткович, блогер та підприємець Андрій Гонковський натякнув, що з родиною переїжджає за кордон. Принаймні на такі думки фанів подружжя натякнули неодзноначні пости Гонковського в Instagram, передають Патріоти України.

У сторіз свого фотоблогу чоловік поділився, що ще рік тому говорив про те, що раніше мріяв жити в інших країнах, але 2023-го зрозумів, що хоче бути лише в Україні. Та після скандалу з Мальдівами, в який потрапив Гонковський, на його адресу та адресу його дружини та дітей почали сипатися погрози. Тож тепер блогер прийняв "найважче рішення у житті" про переїзд.

"Січень-лютий цього року все змінили. Та ви все бачили.. Я впевнений, що моя аудиторія бачила і розуміла, як з моєї поїздки зробили подію всеукраїнського масштабу. Як цією новиною перекрились корупційні скандали та ще "певні події". І насправді на це все було б байдуже, якби це не трансформувалося в дуже конкретні погрози моїй сім’ї. Все це спонукало мене до рішення. Ми переїжджаємо. Мабуть, одне з найважчих рішень у моєму житті", - написав Гонковський.

Чоловік Тані Пренткович оголосив про переїзд / © instagram.com/gonkovskiy
Чи йдеться про переїзд в межах України, або ж родина має намір виїхати за кордон, блогер не уточнив. Втім шанувальників Гонковського на думку про те, що він хоче виїжджати з України наштовхнуло те, що він вказав, що спочатку не хотів їхати з України втім скандал з Мальдівами змусив його змінити своє рішення.

Блогер також зазначив, що він розуміє, що його рішення може багатьом не сподобатись, але воно стосується лише його та його родини.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...