"Вам зрозуміло, наскільки Зеленський з усією його бандою у Венеційській комісії виглядатимуть... коміками?" - Дмитро Вовнянко

"Голова Венеційської комісій Джанні Букіккіо особисто зателефонував Зеленському і ду-у-у-уже ввічливо попрохав переслати йому текст закону про ЗЕолігархізацію в останній редакції. На ознайомлення", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Найвпливовіший у відповідь пообіцяв надіслати. Безперечно!
І от тепер уявіть. Закон, проголосований всупереч регламенту (у Венеційській комісії таке теж враховують), розкритикований профільним комітетом ВР як неконституційний, з трьома правками що суперечать одна одній, ще й з купою інших помилок, треба відправляти у Венеційську комісію.
Вам зрозуміло наскільки Зеленський з усією його бандою у Венеційській комісії виглядатимуть... коміками? І що їм скажуть після такого західні партнери на тлі байок ЗЕкоманди, ніби з МВФ у них все тіп-топ?
Агов! Панове які мені виносили мозок плачем Ярославни: "Зелені нахрапом досягають всього - а у Порошенка лише мовчать і обтікають"! Де ви всі поділися? Вам зрозуміло тепер, чому Порошенко, який міжнародними справами займається десяток років, геть і не напружувався? А нафіга, скажіть, напружуватися, якщо лох сам іде у пастку? Правила "дурні навчаються на власних помилках" ніхто ще не відміняв.
А взагалі було б класно, якби у Венеційську комісію відправили Веніславського. Хотів би я подивитися як з цього ЗЕюриста дорослі дяді там будуть маленького робити".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...