Ванга і Нострадамус пророкували великі біди на 2021 рік - але на деяких чекає порятунок

Легендарний французький астролог Мішель Нострадамус і болгарська провидиця Ванга передбачали кілька подій, які можна віднести до 2021 року. Про це пише 5-tv.ru, передають Патріоти України.

Ясновидиця і маг Тетяна Світла пояснила, як можна інтерпретувати їх слова, і що показують карти на рік металевого Бика.

На 2020-2025 роки Нострадамус передбачав появу дитини зі страшними каліцтвами. Однак Тетяна Світла вважає, що мова може йти не про дитину, а про нашу Землі.

"Можна сказати, що сама планета - колиска людства, якась дитина, і вона затягується туманною імлою. Може бути, це і мав на увазі Нострадамус, бачачи якісь катаклізми, які прийдуть в 2021 році", - припустила маг.

При цьому, після імли карти показали період прояснення, коли на земній кулі засяють меридіани, подібні до ліній золотого перетину. Це може говорити про те, що слідом за проблемами прийде хороший період.

"Це своєрідний захист, золоті лінії меридіанів - і частково негативний прогноз в принципі йде", - зазначила Світла.

Разом з тим, Ванга приблизно на 2021 рік передбачила появу довгоочікуваних ліків від раку. І карти підтвердили, що вона майже не помилилася.

"У мене виходить, що знайдуться такі ліки. Єдине - це буде дещо пізніше, через три роки", - додала ясновидиця.

Тетяна Світла радить не боятися страшних прогнозів провидців минулого на 2021 рік. Одні карти можуть показати тільки біду, а інші - добро. Це нівелює негатив і дозволяє людству вести спокійне життя.

Для того, щоб 2021 рік був вдалим, маг рекомендує більше часу проводити на природі у відкритих водойм. А так же, як тільки це стане можливим, відправлятися в подорожі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...