"Варто очікувати за 2-3 тижні ще масштабніше падіння підтримки і президента, і його команди", - політтехнолог Голобуцький

"Свіже опитування від Центру ім. Разумкова підтвердило тенденцію: Зеленський (25,7%) і "Слуга народу" (21,6%) втрачають рейтинги. Екстремальні інструменти на кшталт патріотичних рішень РНБО вже не спрацьовують. Що й прогнозувалось", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Знов ж таки, ще не почався опалювальний сезон і не прийшли платіжки (в тому числі в 3-4 рази більші платіжки за "транспортування газу"), не почались масові відключення електрики. Тож рейтинги влади ще тримаються доволі високо.
Погіршить ставлення і ймовірний спалах захворюваності серед тих, хто зараз в тісних чергах (в Маріуполі взагалі штурм Центру вакцинації був) і без масок отримує першу дозу вакцини (офіційна статистика твердить, що вакцинують в турборежимі - орієнтовно 200 000 осіб на добу). Бо провину за таку організацію щеплень також повністю покладуть саме на центральну владу. Скинути негатив за це на мерів, як були спроби раніше, не вийде.
Отже, варто очікувати за 2-3 тижні ще масштабніше падіння підтримки і президента, і його команди".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...