"Вас туда никто не отправлял": Бойовики-"ветерани" війни на Донбасі поскаржилися на свою непотрібність Росії (відео)

Бойовики так званих “ДНР” та “ЛНР”, які ще від 2014 року “воювали за Росію”, записали повне драматизму звернення з проханням про допомогу, оскільки вони живуть “в хренових умовах” і “кинуті на хрен всіма”. Відео з наріканнями на недбайливе ставлення до “ветеранів” війни на Донбасі опублікував з власними коментарями журналіст та блогер Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

На цьому відео похмурі та переважно беззубі чоловіки з пом’ятими обличчями у камуфляжі, прикрашених брязкальцями медальок, розповідають, що всі вони під час бойових дій отримали поранення — дехто залишився без ніг чи рук, а комусь поталанило і обійшлося контузією.

Однак їх ніхто у Росії не визнає учасниками бойових дій, їхні посвідчення, видані “ЛДНР”, за словами одного з промовців, “не котируються”, і жодних виплат їм не належить. Вони отримують мінімальну пенсію і живуть, де прийдеться, ніби бомжі.

Один з колишніх бойовиків зізнався, що отримує пенсію 7 тисяч російських рублів (близько 70 доларів) і змушений жити разом із сім’єю в гостелі. Важко рухаючи язиком, ці очевидно спиті “ветерани” стверджують, що воювали у 2014-18 роках, захищаючи “російський народ”, а тепер у Росії їм говорять, що їх “туди не посилали”, а у військкоматі “водять за ніс”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...