Ваші парфуми за зодіаком: Астрологи розповіли, які ноти найкраще гармоніюють з енергією кожного

Світ астрології також може бути корисним провідником для пошуку аромату, який підходить вам відповідно до ваших рис характеру.

З п'яти почуттів нюх найбільш нерозривно пов'язаний зі спогадами та емоціями. Світ астрології також може бути корисним провідником для пошуку аромату, який підходить вам відповідно до ваших рис характеру, інформують Патріоти України.
Щоб полегшити пошук відповідних духів, парфумер Джулія Зангрілло використовувала свій досвід, щоб визначити ноти, які найкраще гармоніюють з енергією кожного астрологічного знака.

Овен

Народжені під цим знаком дуже яскраві й енергійні. Вам потрібен аромат, що відображає вашу сміливість і товариськість. Щоб передати вогняну енергію Овна, парфумер рекомендує теплі і пряні ноти, такі як чорний перець, з чіткою чоловічою базою. Романтичний квітковий аромат з м'якою чуттєвою базою допоможе врівноважити цей вогняний знак.

Телець

Тельці - вірні і романтичні. Вам потрібен глибокий і землистий аромат з теплими і заспокійливими нотками. Вам підійдуть ніжні і дорогоцінні аромати, такі як фіалка, з пишною зеленою базою.

Близнюки

Близнюки цікаві і креативні. Вам потрібен бунтарський аромат, який виражає ваші численні грані і вашу вільну і богемну сутність. Ваш стиль аромату: ігристі і освіжаючі ноти зеленого коньяку на деревній базі. Парфумер радить вам вибирати екзотичні і вогняні аромати.

Рак

Це дуже емоційний знак, якому подобається створювати спогади. Вам потрібні дуже солодкі і медові духи. Ваш парфумерний стиль: м'який, солодкий і ванільний аромат. Вам варто вибирати різкі аромати з димними нотами на теплій і заспокійливої основі.

Лев

Щедрий, впевнений в собі Лев, який любить бути в центрі уваги, повинен мати вишуканий і розкішний парфум. Шукайте чіткі цитрусові ноти, такі як бергамот, з базою зі свіжого деревного мускусу. Щоб збалансувати енергію вашого знаку, парфумер Джулія Зангрілло пропонує водні або білі мускусні ноти зі свіжою і зеленою базою.

Діва

Дівам подобаються прості, чисті і мінімалістичні речі у всіх областях. Для вас аромат повинен бути легким і елегантним. Щоб направити енергію Діви, парфумер рекомендує гострі фруктові ноти, змішані з землистою базою.

Терези

Це найвишуканіший знак зодіаку. Вам подобається бути в тренді, і ви залучаєте всіх, як магніти, своїм природним шармом. Ваш парфум повинен бути справжнім букетом квітів. Використовуйте романтичні аромати на основі квітів, таких як троянди, з м'якою чуттєвої базою. І навпаки, ви можете спробувати теплі, пряні і більш чоловічі аромати.

Скорпіон

Вам потрібен аромат, який був би одночасно сильним і солодким. Використовуйте інтенсивні ноти, також зверніть увагу на м'які, тонкі ноти, підкріплені пишною зеленою базою, вони можуть допомогти направити енергію Скорпіона.

Стрілець

Представники цього знака оптимістичні і волелюбні. Цей вогненний знак любить пригоди і несподіванки, які він шукає в своїх подорожах. Виберіть сильні, вогняні ноти на мускусній базі.

Козеріг

Ви віддаєте перевагу класичним ароматам, які дарують вам безтурботність, комфорт і безпеку, а також піднімають настрій. Запах повинен бути легким і мінеральним, щоб не турбувати вас під час роботи.

Водолій

Для Водоліїв-бунтарів кращим парфумом буде щось загадкове, езотеричне і оригінальне. Віддайте перевагу водним нотах, що нагадує запах щойновипранної білизни або океанський бриз. Щоб збалансувати енергію цього знаку, спробуйте чіткі цитрусові ноти.

Риби

Ви великий ідеаліст, який завжди воліє бачити склянку наполовину повною. Ви надаєте заспокійливий і обнадійливий вплив на близьких. Парфумер Джулія Зангареллі радить вам шукати солодкі і свіжі аромати. Якщо ви хочете збалансувати свій знак, спробуйте фруктовий зелений аромат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...