Ватажка "спецназу Ахмат" дотепно принизили "вітальним" роликом від його африканських "шанувальників" (відео)

У соцмережах продовжують тролити ватажка так званого «спецназу Ахмат» Апті Алаудінова, який перетворився на справжнє посміховисько після втечі від ЗСУ у Курській області та спроб виправдати своє боягузтво. Так, невідомі вирішили принизити одного з найжалюгідніших підручних чеченського диктатора Рамзана Кадирова роликом на ЛГБТ-тематику, оскільки у так званих TikTok-військах подібне сприймається як «страшна образа», зазначають Патріоти України.

Для цього вони замовили у африканських «шанувальників» Алаудінова «вітальне» відео, на якому вони цілують його фото, танцюючи під композицію покійного британського співака й відкритого гея Джорджа Майкла. «Ми твої TikTok-фанати», — представилися напівголі чоловіки, після чого почали по черзі лобзати зображення ватажка кадировців у губи.

Можливо, це пов’язано з тим, що ватажок кадировців просто не в силах відірватися від присвяченого йому ролика, переглядаючи цей шедевр знову і знову, щоб якомога довше насолодитися його неповторним вайбом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Очевидці чомусь чули повторну детонацію: В Якутії згорів завод, де нібито виробляють будматеріали (відео)

понеділок, 14 жовтень 2024, 14:52

У Якутії в Росії сталася масштабна пожежа на заводі, який нібито виробляє будматеріали. На відео, які публікують російські пабліки, чути повторну детонацію, зазначають Патріоти України. Як повідомляє російське видання Astra, в ніч на понеділок, 14 жовт...

Поява на фронті армії КНДР міняє політичну ситуацію. Фактично це вступ у війну нової держави, - Андрусів

понеділок, 14 жовтень 2024, 14:02

"Широко розійшлася інформація про можливість втручання солдатів Північної Кореї у війну. Це серйозний фактор, який змінює багато", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Але давайте не спі...