Ватікан стривожений: Іспанський єпископ зрікся сану заради жінки, яка пише еротичні романи з сатанинськими мотивами (фото, відео)

Наймолодший єпископ в Іспанії підтримував екзорцизм та виступав проти абортів.

В Іспанії назріває серйозний скандал, який вже тривожить Ватикан, інформують Патріоти України. Єпископ Хав'єр Новелл, якому 52 роки, вирішив зректися сану заради кохання. Він хоче будувати стосунки з 38-річною жінкою, яка пише еротичні романи з сатанинськими мотивами, має двох дітей та вже перебувала у шлюбі. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Роман єпископа та розлученої жінки вже назвали скандальним. Хав'єр Новелл був наймолодшим єпископом в історії Іспанії, свій сан він отримав 12 років тому. За цей час Новелл показав себе консервативною людиною. Люди з єпископату, яким керував закоханий чоловік, вбачають у його рішенні "диявольські підступи".

Єпископ виступав проти одностатевих стосунків, не схвалював аборти та не підтримував евтаназію. Окрім цього, він вірив в екзорцизм та був прихильником так званого вигнання демонів. Саме остання риса Новелла дещо резонує з хобі його обраниці, яка пише романи на еротичні теми та нерідко вплітає у свої історії сатанинські мотиви.

У Ватикані рішення єпископа не схвалили. Папський нунцій вже приїхав в Іспанії з повідомленням від Папи Римського, який стурбований цією історією.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...