Важка задишка та сильний біль: У росЗМІ розповіли, як прогресує хвороба Кадирова та коли помітили перші симптоми

Декілька років тому джерела в оточенні Рамзана Кадирова повідомляли про його хворобу. Станом на весну 2023 року вона прогресує. Вочевидь Кадиров вирішив скласти компанію Путіну, самопочуття якого стрімко погіршується. Точний діагноз Кадирова росЗМІ не озвучують. Водночас мовиться, що його стан – погіршився, інформують Патріоти України.

"Лише за пів року зовнішні прояви стану чеченського глави стали більш помітними: Кадиров значно знизив свою зазвичай високу активність, хоча його акаунти в соцмережах мікшували цей момент", – йдеться у повідомленні.

За даними ЗМІ, серйозні зміни у стані Кадирова почали відбуватися у червні 2022 року. Припускають, що його хвороба загрожує життю, бо "може призвести до недостатності нирок і легень". Захворювання супроводжується задишкою та сильними нападами болю.

Громадський діяч Муса Ломаєв припускав, що Кадирова могли отруїти. Окрім того, є інформація, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Кадиров почав серйозно вживати наркотики.

На фото Кадирова навіть зауважували пульсоксиметр, який стежить за рівнем кисню у крові. Схоже, Кадирову вже не до тіктоків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...