Важкі часи ще попереду? Астролог розповів, коли та як може закінчитися війна в Україні

Останній і найближчий тиждень в Україні будуть дуже важкими, оскільки Марс України і Марс на небі в останню декаду травня 2022 знаходяться в жорсткому протистоянні. І важкі бої за Сєвєродонецьк тому підтвердження. Так, за словами астролога Андрія Денисенка, починаючи з 25 травня Марс входить в місце, де відчуває себе найкращим чином – у вогненний знак Овна, передають Патріоти України.

"У першу половину червня Марс з Юпітером будуть танцювати бойовий гопак, перебуваючи в безпосередній близькості. І хвиля великої війни може знайти своє розширення. Юпітер з точки зору астрології надає глобальність будь-якій ситуації, в тому числі ситуації війни, яку уособлює Марс. В якій формі почнеться розгортання і розширення цієї війни – побачимо... Дуже ймовірно, що почнуть втягуватися інші гравці, створюватися або доповнюватися військові союзи, військова міць як наша, так і ворога може отримати новий імпульс", - стверджує зірковий експерт.

Але найважчі часи, схоже, все ще попереду, каже Денисенко. Так, за його словами, з 6 липня по 20 серпня Марс увірветься в земний знак Тельця. "Як відомо, найжорстокіша або важка війна проходить, коли активізуються земні знаки зодіаку. Телець з астрологічної точки зору, на відміну від двох інших земних знаків - Діви і Козерога - пов'язаний безпосередньо з землею як територією. Тому дуже ймовірно, що почнуться бої за звільнення територій", - упевнений астролог.

За словами експерта, найактивніша фаза військових дій можлива з 1 по 15 серпня, коли Марс підійде до планети різких змін - Урану - і один раз до кармічного місячного вузла Раха, який бурхливо підніме тему відплати. "Іноді Раху астрологи називають другим Марсом, тому активності буде дуже багато! Дуже можливо, що почнеться нарешті деокупація південного сходу, якої всі ми так довго чекаємо", - говорить Денисенко.

Вплив Сатурна і місячних вузлів на планети України відбувається з лютого 2022 року по квітень 2023 року. Оскільки Україна народилася в період повного місяця, то удар Сатурна припав і по Сонцю, що знаходилося з протилежного боку від Місяця в момент народження України. Отже, удар припав і по мотиваціях, і по силі духу нашої держави і народу. Поки що Україна витримує цей удар з честю.

Тільки в квітні 2023 Сатурн послабить свій вплив, і Україна зможе видихнути. Тоді виникає резонне питання: коли закінчиться війна? Невже в квітні 2023 року? Базовий постулат астрології говорить, що майбутнє багатоваріантне, а тому тільки найпесимістичніший варіант – весна 2023 року. Є й інші, тому що не все так просто у світі під сяйвом Місяця, стверджує Денисенко.

"На небі з лютого 2022 року була створена хрестова, невідворотна ситуація щодо головних планет України. Невідворотність дії вузлів почне різко слабшати з вересня. Тому, якщо все складеться, – жовтень може стати яскравою крапкою в цій війні. Повністю ж їх дія ослабне, до речі, як і дія Сатурна, тільки в квітні – початку травня 2023 року... Деяке ослаблення дії вузлів було в березні, коли вони почали рухатися в протилежному напрямку. Тоді наші відігнали окупанта від Київщини і здавалося, що війна закінчиться швидко... Зірки рекомендують зробити свій цивілізаційний вибір до вересня 2022 року. Тоді війна пройде легше для всіх, і не так жорстоко", - упевнений Денисенко.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Система закапсулювалася": Вибори - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації, - Вадим Денисенко

вівторок, 19 березень 2024, 10:17

"Вибори 17.03 - це вершина могутності Путіна. Далі система розпочне процес саморуйнації. Питання тільки в тому, як довго цей процес триватиме (більш детально про все це буде представлено на початку квітня в новому дослідженні, а зараз просто кілька кор...

Знайомтесь, "Бандерик-Стрічка": Вітчизняні розробники показали свій FPV-дрон на оптоволокні (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 9:09

FPV-дрону на оптоволокні не страшний будь-який РЕБ. FPV-дрони, які використовують оптоволокно замість радіоканалу для керування та передачі відео потенційно є дуже перспективним напрямом розвитку цього виду озброєння. Тим більше в цьому напрямі кроки а...