"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України.

На думку Доніка, росіяни маскують свою агентуру через оголошення таких людей у розшук чи через накладення на них санкцій. "Це така собі "легалізація" в українському соціумі для глядачів телебачення", - стверджує Донік.

На його думку, важко знайти людину, яка з 2014 року зробила більше для ослаблення ЗСУ. "Від ухвалення рішення щодо Іловайська, що стало наймедійнішою трагедією до 2022 року, втечі звідти. І закінчуючи "оптимізацією" ЗСУ з 19 по 22-й рік. Коли форматувалися підрозділи, зменшувалася боєздатність механізованих бригад, і всілякі розведення та розмінування", - написав волонтер.

За його словами, завданням головнокомандувача ЗСУ є переконати верховного головнокомандувача (президента) у рішеннях, які мають бути на користь ЗСУ та посилювати державу, а не сліпо виконувати те, що "надула у вуха цивільного президента російська агентура".

"Хомчак якраз не просто виконував, а й пропонував, як це все зробити, як найефективніше з погляду Росії. Якщо Хомчака оголошено в розшук у Росії, то це швидше тільки для того, щоб нагородити, або виплатити гонорар", - додав Роман Донік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

НАТО вже має модель, як закрити небо над Україною, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 16:03

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider, передають Патріоти України. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Ра...

Знищено резервуари з пальним: Джерело в ГУР Міноборони повідомило подробиці атаки на НПЗ у Ленінградській області

неділя, 19 травень 2024, 15:45

У ніч проти неділі, 19 травня, під час спецоперації Головного управління розвідки МО України на НПЗ у місті Виборг Ленінградської області вибуховими пристроями були знищені три вертикальні резервуари з паливом. Про це повідомляє hromadske із посиланням...