"Выбор настоящего патриота": У Курську на пропагандистському банері розмістили фото українського військового

У Курську (РФ) на пропагандистському банері з рекламою армії-агресора розмістили фото українського військового. Про це 9 вересня повідомив російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України.

Місцева влада зобразила на рекламному плакаті фото чоловіка у військовій формі, який тримає дитину на руках, і підписала його "За наших" із закликом до "патріотів" вступати на службу в росармію за контрактом.

Astra зазначила, що насправді фото було зроблене в Україні під час евакуації жителів Ірпеня через зруйнований Романівський міст на початку повномасштабного вторгнення РФ.

"Телебачення Торонто" уточнило, що це фото зробив фотограф Вадим Гірда для Associated Press.

Мер Курська Ігор Куцак у Telegram повідомив, що оголосив догану із занесенням до особової справи виконувачу обов'язків голови комітету архітектури й містобудування Дмитру Казимірику у зв'язку з "обурливою недбалістю під час виготовлення й розміщення військово-патріотичного банера".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...

Передача иранской баллистики России для ударов по Украине – почему именно Fath-360? - Злий Одесит

понеділок, 9 вересень 2024, 23:55

В последние дни западные СМИ со ссылкой на неких представителей властей и разведку заявляют о том, что Россия будто бы получила от Ирана партию баллистических ракет Fath-360 для применения по территории Украины. О поставках из Ирана я слышу вот уже вто...