Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України.

За даними росЗМІ, слідчий комітет зараз вивчає особу 40-річного уродженця Ленінграда Олексія Ісакова. За первинною інформацією, предметом суперечки були 7 млн рублів, які, переконаний Ісаков, йому заборгував його партнер.

Вбитий партнер, мабуть, з розрахунками Олексія згоден не був, переговори про ці гроші велися досить давно. Судячи з запису з камер кафе «Чебрець», партнери спокійно розмовляли в той момент, коли чоловік підняв руку з пістолетом з-під столу. Він вистрілив перший раз, жертва змогла встати і зробити крок убік, потім видно ще щонайменше три спалахи.

Після стрілянини Ісаков зробив кілька кроків та повернувся до свого столика. Щось узяв із тарілки та поклав у рот. Відомо, що частину суми вбитий приніс на зустріч. Як пишуть росЗМІ, Ісаков у недавньому минулому повернувся з фронту.

Судячи з усього, в зону бойових дій Ісаков вирушив із колонії. У травні 2021 року він отримав 3,5 року загального режиму, суд врахував попередні вироки та час під вартою. Після інциденту поліція приїхала майже миттєво. Стрілець не чинив опір і був затриманий.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...