"Вбивча" краса: Кімнатні рослини, які не можна тримати вдома (фото)

Деякі кімнатні рослини володіють негативними властивостями, через що їх не рекомендують тримати у квартирі, попри їх гарний зовнішній вигляд.

Біоенергетики вважають, що ці вазони здатні не тільки викачувати з людини енергію, але й можуть принести в дім біди та нещастя, передають Патріоти України.

Плющ

Цю рослину категорично не можна тримати в домі. При цьому неважливо, який саме вид плюща стоїть у вас на підвіконні або плететься по стіні. Біоенергетики впевнені, що всі плющі небезпечні. Рослина здатна викачати енергію звідусіль, де б вона не знаходилася.

Крім того, плющ називають "чоловікогоном" – поки у квартирі ця рослина, жоден чоловік надовго не затримається поруч з вами.

Кімнатний плющ "Хедера"

Папороть

Папороть також має погану славу енергетичного вампіра. Цей невибагливий зелений кущик викачує у домочадців енергію – люди стають слабкими, з'являються депресивні настрої. Експерти вважають, що кімнатна папороть може викликати у мешканців квартиру апатію і навіть навіяти думки про самогубство.

Єдиним плюсом папороті є те, що вона здатна висмоктати абсолютно всю енергію – навіть негативну. Тому цю кімнатну рослину варто завести, якщо підозрюєте, що на будинок зурочили – вона допоможе розв'язати проблему, але після рослину потрібно терміново прибрати.

Папороть "Нефролепсис"

Монстера

Монстера не дарма має таку страшну назву. Рослина в будинку може стати причиною конфліктів, сварок, і серйозних скандалів. Біоенергетики вважають монстеру дуже потужним і сильним енергетичним вампіром – вона постійно потребує енергетичного підживлення.

Саме тому монстера краще за все росте в громадських місцях, торгових центрах, офісах – там дуже багато людей, емоцій, скандалів, що дає рослині достатнє підживлення. А ось вдома квітку тримати не можна, інакше будь-які стосунки просто приречені.

Монстера

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Літакопад" триває: У Росії розбився Су-34 з екіпажем на борту

понеділок, 6 травень 2024, 20:43

"Женя та Володя. Досвідчений, підготовлений, злітаний, бойовий екіпаж", - так характеризує росіян пропагандист. Водночас інший російський пропагандистський канал про авіацію написав, що два льотчики загинули в Африці. Там вони "надавали допомогу у навч...

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.