"Вбивці танків" готуються до полювання на рашистів: Колону новітніх бронемашин Oshkosh зафіксували на шляху до фронту (відео)

Американські бронеавтомобілі Oshkosh M-ATV використовуються Силами оборони України та вже відправляються ближче до лінії фронту російсько-української війни. Відповідне відео опублікували соцмережі.

У ролику можна побачити, як колона транспортних засобів виробництва США стоїть на узбіччі дороги. Окрім бронеавтомобілів, також зафіксовані й транспортні засоби з паливом. Це дозволяє зробити висновок, що бійці на цих автівках долатимуть доволі значні дистанції.

Характеристики бронеавтомобіля Oshkosh M-ATV

Бронеавтомобіль Oshkosh M-ATV розроблений компанією Oshkosh Corporation. Під час створення транспортного засобу фахівці дотримувалися програми Міністерства оборони США із захистом класу MRAP. Композитну броню за цим стандартом зробили на основі досвіду бойових дій в Афганістані. Тоді відбувалося широке використання замаскованих мін, наземних мін, стрілецької зброї, гранатометів, саморобних вибухових пристроїв. Виробництво автівки передбачалося для заміни M1114 HMMWV.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...