"Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...": Окупант розповів, чому не варто їхати до України, щоб заробити (відео)

"Свідомий" росіянин вирішив розповісти своїм співгромадянам, що не варто їхати на фронт, аби заробити грошей. Мовляв, усе може закінчитися у перший же день. Відеозвернення росіянина опублікував журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

У своєму відео окупант з усіх сил намагається відмовити інших їхати до України з метою заробітку. Він наголошує, що ціна цьому дуже велика. "Якщо ви хочете чисто заробити, старайтеся зробити це вдома. Були такі випадки, коли хлопці, які прибули разом зі мною, гинули в перший же день. Вчора він з "учебки", сьогодні 200-й...", – констатував загарбник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...