"Вчителі й лікарі, айтішніки й підприємці, студентки й пенсіонери дивляться як людині відрізають голову і пишаються своєю імперією садистів і маніяків", - блогер

"Чому в армії США не відрізають полоненим голови, не каструють, не виколюють очі? Бо не хочуть, щоб проти них воювали до останнього набою. Набагато раціональніше взяти ворога в полон, ніж штурмувати укріплення і втрачати своїх солдатів", - пише блогер і бізнесмен Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Звіряча страта українського полоненого, навпаки ускладнює життя окупантам. Воїни ЗСУ не злякалися вторгнення. Не злякалися кратної переваги противника у всіх видах озброєння. Не злякаються і відрізаної голови. Після перегляду цього відео не страх, але лють. Сліпа, звіряча, нестримна лють.

І тисячу разів подумають, перш ніж здаватися в полон. Можливо, загинуть. Але не страчені, а зі зброєю в руках. Забравши по максимуму ворогів.

Здається, очевидні речі. То чому московити так по-тупому роблять?

Відповідь дуже проста. У них немає перемог. Їх вибили з-під Києва, з-під Сум, з-під Чернігова. Їх відкинули від Харкова. Пошматували в Херсоні. Їхній зимовий наступ просунувся на пару кілометрів і обернувся пшиком. Чим відповісти на ці приниження найбільшої армії Європи?

Відповідають перемогою над полоненим. Звіряча страта полоненого компенсує тайожному племені поразки у війні. Вчителі й лікарі, айтішніки й підприємці, студентки й пенсіонери дивляться як людині відрізають голову і пишаються своєю імперією садистів і маніяків.

Страшно уявити собі муки страченого. Страшно за психічний стан мільйонів українців, яких сколихнула ця трагедія. Але якщо далі говорити без емоцій, війни не виграються стратами полонених.

Можливо, ця страта на якийсь час підніме ентузіазм окупантів. Але це буде піррова перемога. Бо заколисуючи своє суспільство такими "перемогами" командування московитів ніяк не змінить на свою користь ситуацію на фронті.

Південне угрупування окупантів, затиснуте між ЗСУ та морем вразливе і буде знищене. Це лише питання часу. Мобілізаційний ресурс ЛДНР вичерпано. Економіка тріщить по швах. ВПК Московії не справляється.

Ми переможемо і помстимося за кожну смерть, кожну сиву волосинку наших жінок, кожну дитячу сльозинку. Вірте в ЗСУ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...

Хто такий Кірющенко, який заробляє мільярди на блекаутах, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 17 травень 2024, 0:30

"Друзі та куми Зеленського та "Кварталу" стають мультимільйонерами під час війни. Їх уже не хвилює ані те, що країна тоне у крові, ані прямі заклики державного секретаря США Ентоні Блінкена припинити займатися корупцією, бо це руйнує військові спроможн...