Ведучий попросив не ставити їй "політичних питань": Провінційну журналістку висунули в президенти РФ

У неділю, 17 грудня 2023 року, у Москві відбулося висунення журналістки з міста Ржева Тверської області РФ у президенти країни-агресора. Група зібралася у конгрес-центрі технополісу "Москва". З міркувань безпеки місце проведення форуму не афішувалося до останнього моменту. Про це розповідає Sota, передають Патріоти України.

"Трохи раніше всі нотаріуси Москви, за винятком одного, відмовилися допомагати із затвердженням (висунення - ред.). Це призвело до довгої черги для реєстрації членів групи. Також у конгрес-центрі відключали світло приблизно на 15 хвилин, потім було задіяно аварійні генератори", - йдеться у повідомленні.

До зібрання долучилося понад 700 осіб, за необхідного мінімуму в 500. Був також присутній представник ЦВК РФ. "Я вірю, що разом ми переможемо та зробимо Росію вільною та мирною країною!", - прокоментувала зі свого боку Дунцова.

Як зазначає видання "7х7 - Горизонтальна Росія", модератор зустрічі "просив журналістів не ставити "політичних запитань".

На вході чергувало двоє поліцейських. Влада не перешкоджала проведенню заходу. Про переслідування Катерини Дунцової з боку силових органів теж нічого не відомо.

Наступним етапом має бути реєстрація ініціативної групи у ЦВК, після чого буде відкрито спеціальний виборчий рахунок.

Після цього належить зібрати щонайменше 300 тисяч підписів за висування кандидатки Дунцової, причому не більше ніж від 7500 жителів конкретного суб'єкта Російської Федерації. Підписні листи до ЦВК РФ потрібно буде здати не пізніше 25 січня.

Голосування ж триватиме три дні - з 15 по 17 березня 2024 року.

Що відомо про Катерину Дунцову

На її сайті мовиться, що претендентка на посаду глави російської держави має 40 років, працює журналісткою у Ржеві, виховує трьох дітей. Має журналістську та юридичну вищу освіту.

З політичного досвіду має лише однорічне депутатство у міській думі 60-тисячного Ржева.

Позиціонує себе як майбутню "незалежну кандидатку" в президенти РФ.

"Щонайменше останні десять років країна рухається в невірному напрямку: курс узято не на розвиток, а на саморуйнування. З кожним днем життя простих росіян стає дедалі важчим. Громадяни не можуть вільно висловлювати свою думку, якщо вона не збігається з позицією влади; зростає кількість політв'язнів, сотні тисяч людей видавлено з країни. Фактично знищено місцеве самоврядування, й у величезній державі усе вирішує одна людина. "Військові операції" на території суміжних держав ведуть до неминучої ізоляції та деградації. Останніми союзниками залишаються Іран, Північна Корея та Еритрея, але незабаром вони можуть відвернутися", - написано на сайті Дунцової.

"Країні потрібні швидкі зміни: припинення бойових дій, демократичні реформи, звільнення політв'язнів. Нам належить скасувати усі нелюдські закони, відновити стосунки із зовнішнім світом. Змінити пріоритети бюджету: витрачати гроші на покращення життя громадян, а не на нові танки. Повернути відібрані свободи. Ми маємо зробити країну привабливою та комфортною для життя!", - закликає Катерина Дунцова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...