Велика Британія хоче публічно звинуватити Китай у зламі реєстру виборців, - The Wall Street Journal

Уряд Великої Британії має намір публічно звинуватити Китай у зламі британського виборчого реєстру, що містить особисті дані мільйонів виборців. Про це пише The Wall Street Journal із посиланням на людей, що знайомі з рішенням, передають Патріоти України.

За словами одного з неназваних чиновників, британський віцепрем'єр-міністр Олівер Доуден має оголосити в понеділок, 25 березня, новий пакет санкцій проти китайських компаній, пов'язаних зі зломом, а також назвати підтримуване державою угруповання, яке його організувало.

Керівники розвідок США та Великої Британії публічно попереджають, що китайська держава проводить найбільшу хакерську кампанію у світі й що вона «становить серйозну загрозу як для національної безпеки, так і для приватного бізнесу».

Керівники Федерального бюро розслідувань США і британської розвідувальної служби MI5 закликали бізнес діяти з більшою обережністю при розкритті потенційно чутливої інформації

Торік Виборча комісія Великої Британії заявила, що хакери отримали доступ до реєстру виборців країни, який містить імена та адреси близько 40 млн людей, а також до системи електронної пошти комісії та інформації про політичних донорів. Хакери отримали доступ до системи у 2021 році, але це виявили лише наприкінці 2022 року, повідомили в комісії.

«Персональні дані, що зберігаються у виборчих реєстрах, – як правило, ім'я та адреса – самі по собі не становлять високого ризику для людей», – заявили в комісії, але попередили, що ця інформація може бути об'єднана з іншими даними для створення профілів осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...