Велика загроза для українців буде 23-24 серпня і 1 вересня: Екстрасенс поділився прогнозом та закликав бути обережними

Президент Росії Володимир Путін любить символічні дати, тому 23-24 серпня є велика ймовірність нових ракетних ударів по Україні. 1 вересня окупанти можуть влаштувати теракти. Про це заявив екстрасенс та таролог Макс Гордєєв, передають Патріоти України.

"Якщо у вас є можливість не піти до школи (1 вересня – ред.), то не ходіть у жодному разі, щоб він не влаштував Беслан", – зазначив екстрасенс.

Гордєєв наголосив, що кінець літа виявиться важким для українців – агресор влаштовуватиме провокації. Найнебезпечніший час доби – ранок, агресор намагатиметься завдавати ударів у цей час, щоб зламати дух народу. "Це обов'язково буде вранці, тобто коли ми спимо: шість ранку, з четвертої до шостої ранку – це завжди відбувається саме в цей час. Тому дуже небезпечно буде в цей період", - підкреслив він.

Екстрасенс додав, що перемога у війні буде за Україною, і в Росії це починають розуміти. У свою чергу екстрасенс Людмила Хомутовська заявила, що на День Незалежності постраждають такі міста, як Миколаїв, Одеса, Харків, але небезпека торкнеться й інших регіонів.

Ескалація 24 серпня не виключена у Донецьку, Краматорську, Слов'янську, Луганську, Енергодарі. В окупованому російськими військами Херсоні ситуація буде напруженою, можливі вибухи в нічний час.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...