"Велике будівництво" обернулося "Великим крадівництвом": Уряд чомусь пробачив "Укравтодору" $1 000 000 000. Заплатять платники податків - Омелян

"Борги є, доріг немає. От тільки крали в Укравтодорі, а платити - всім нам", зазначає експерт

Міністр інфраструктури в 2016-2019 роках Володимир Омелян звернув увагу на одну з оборудок слуг Зеленського, котрі в решті-решт призвели до підвищення податків на 140 млрд грн , котрі уряд обґрунтовує необхідністю збалансування держбюджету, зазначають Патріоти України.

Понад 1 мільярд доларів боргу за "Велике будівництво" держава реструктуризувала. Тобто, взяла на себе, точніше - на всіх нас. І це при тому, що за рік перед пономасштабним вторгненням на потреби Укравтодору виділялося вдесятеро більше коштів, аніж на ЗСУ. Як так сталося?

У 2020-21 рр. я публічно постійно звертав увагу: політика Міністерства інфраструктури і Укравтодору веде до фінансового колапсу. Менеджери "від Бога", депутати від Слуги Народу, управлінці і "експерти" мені глузливо заперечували: ми вам покажемо як будувати дороги, Велике Будівництво, мости, "вперше" тисячі км і інша словесна облуда.

Поки НАБУ все ще розбирається, а що це було - ми всі вже маємо результат непродуманої ініціативи "а давайте всі гроші кинемо на дороги": ні грошей, ні доріг. Одні ями і борги.
Причому, борги як перед кредиторами, так і перед підрядниками, з якими досі не розрахувалися. Близько 1 млрд доларів США! І, повірте, це далеко не усі борги, а лише їхня частина!

Так у цьому полягала грандіозна реформа? Хто відповідати буде? Зворушує публічна позиція тих осіб, які щиро лобіювали ці всі безчинства, а тепер розводять руками: а як так трапилося? Слів немає!!!

Те саме було в 2014, коли Азаров два роки перед тим розповідав, що відремонтовано 97% доріг, а в підсумку Україна отримала декількох мільярдерів в еміграції, борги на десятки мільярдів і суцільні ями

Те саме було в 2014, коли Азаров два роки перед тим розповідав, що відремонтовано 97% доріг, а в підсумку Україна отримала декількох мільярдерів в еміграції, борги на десятки мільярдів і суцільні ями. Платити за оплески брехні доведеться тепер кожному українцеві. Як і іздити віртуальними дорогами…"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Загроза з півночі: чи ймовірний новий наступ на Україну з території Білорусі?

п’ятниця, 19 липень 2024, 14:15

Д. Снєгирьов,ГІ "Права Справа",Білорусь,Лукашенко,вторгнення Росії, ЗСУ,ГУР МОУ. За словами Буданова, атака росіян із півночі вже триває і є тенденція на загострення, тому проблему ігнорувати не можна. При цьому Буданов не уточнив, чи буде це Сумський ...

Українські захисники вполювали новітню російську САУ, котру пропаганда вихваляла як "нє імєющую аналагав в мірє" (відео)

п’ятниця, 19 липень 2024, 13:44

Про непересічний здобуток повідомив військкор Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України. . "Вони зробили це першими. . Батальйон ударних безпілотних систем «Ахіллес» 92-ої ОШБР влучно уразив FPV-дроном російську самохідну артилерійську установку ...